Reglament

Inicio Reglament

La Nostra: La cursa de cap d’any de Sabadell. 

 1. L’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell amb l’autorització i col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, organitza, el dia 31 de desembre de 2017la :
  La Nostra Infantil: La cursa solidària de cap d’any
  La Nostra: La cursa de cap d’any de Sabadell.
  La sortida de la cursa de 5km serà a les 17h de davant del Pavelló Poliesportiu de Cal Balsach (Plaça Creu Alta). La Cursa Infantil tindrà tres sortides; a la Plaça Creu Alta a la banda del carrer Sant Isidre: la sortida 1 dels nens de P3/P4 i P5 a les 16:10 amb una distància de 200M; la sortida 2 ales 16:20 dels nens de 1r, 2n i 3r amb una distància de 500m i la sortida 3 dels nens de 4rt, 5è i 6è a les 16:25 amb una distància de 1000m. Per a les tres curses infantils s’habilitaran uns calaixos de presortida. Tanmateix l’organització es reserva el dret d’unificar les curses infantils en una sola sortida si s’escau. 
 2. La cursa està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes. La cursa de 5km és oberta a tots els nascuts del 2005i anteriors. Malgrat això, els que encara no tinguin més de 12 anys han de presentar un permís patern o matern a l’hora de fer la inscripció.
 3. La distància és de 5 Km; i en el Cas de la infantil de 200m, 500m i 1000m.
 4. El recorregut està degudament senyalitzat i marcat a cada quilòmetre.
 5. El temps màxim per a acabar la cursa és de 45 minuts per a la cursa de 5km.
 6. PREUS: Els drets d’inscripció són de 12€ amb xip groc (+2€ xip de lloguer).  En el cas de la Cursa Infantil els drets d’inscripció són de 4+1 pot de sabó  
 1. La cursa infantil està oberta a nens amb edats entre 3 i menys de 12 anys.
 2. És obligatori l’ús de xip de cronometratge a la cursa de 5km.
 3. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa, si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització.
 4. L’inscripció de la cursa és NOMÉS ONLINE i el seu termini de finalització serà a les 00:00 del dia 28 al 29 de desembre. Això no obstant, el nombre màxim de participants és de 2.000, i es tancarà el període d’inscripció en assolir-ne aquesta xifra.  En el moment de fer-se la inscripció online el/la participant rebrà un mail de conformitat, i la inscripció serà només vàlida si apareix al llistat d’inscrits de forma automàtica. Per recollir el dorsal el corredor haurà de presentar el seu DNI i en cas de recollir el dorsal d’algú altre, presentar-ne la fotocòpia i l’autorització degudament signada pel titular. La recollida del dorsal és obligatòria dins dels terminis marcats per a fer-ho.
 5.  L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major. 
 1. La sortida tindrà 4 calaixos (en el moment dela inscripciól’atleta haurà d’acreditar el lloc i any de la marca)
  – Primer Calaix: reservat als VIPS i atletes que l’organització segons el seu criteri consideri oportú
  – Segon Calaix els atletes amb marca acreditada sub 17:30”
  – Tercer Calaix els atletes amb marca acreditada entre 17:30’’ i 25′
  – Quart Calaix la resta d’atletes amb marques superiors a 25’ o sense marca acreditada.
  Així mateix l’organització es reserva el dret d’establir més calaixos de sortida o modificar-ne aquesta disposició segons el seu criteri. 
 1. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.
 2. Es podran retirar els dorsals el divendres dia 29 de 17h a 19:30h; el dissabte dia 30 de les 10h a les 13:30h i de 17h a 19:30h i el diumenge 31 de 10h a 12h(Lloc a confirmar properament). No es faran inscripcions el dia mateix de la cursa. 
 3. El fet de no retirar el dorsal i la bossa del corredor en els terminis establerts significa la renúncia als mateixos.
 4. La 6ª Cursa de Cap d’Any de Sabadell, La Nostra: La Cursa de Cap d’Any de Sabadell és puntuable per a la lligachampionchip2017/18. 
 5. Els corredors assumiran els danys i perjudicis personals i materials que es puguin causar a si mateixos o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte.
 6. El fet d’inscriure’s en aquesta cursa implica l’acceptació d’aquest reglament i del reglament de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.
 7. La inscripció es podrà formalitzar a través d’internet a www.lanostra.cat
 8. Hi haurà un avituallament líquid final a l’arribada.
 9. Els 3 primers classificats absoluts masculins i femeninsseranpremiats. 
 10. Els premis es lliuraran a l’escenari del mig de la Plaça Creu Alta. La no presència a l’entrega de premis significa la renuncia al mateix. La cerimònia depremiacióserà a les 17:40. 
 11. Els participants disposaran d’un servei de guarda-roba i d’un servei de dutxes al poliesportiu de CalBalsach.
 12. Els resultats es faran públics el mateix dia de la prova a la pàgina web www.lanostra.cat
 13. Per tal degarantitzar la producció de les samarretes d’obsequi per al seu lliurament i oferir al corredor la talla escollida quan es realitza la inscripció, l’organització fa un càlcul estimatiu a partir del mostratge de les primeres 500 inscripcions i de l’estudi de la demanda de les 5 edicions anteriors. Això garantitza en un percentatge molt elevat i gairebé total que el corredor pugui disposar de la talla escollida, però no podem garantir al 100% aquest aspecte per qüestions obvies de producció. 
 14. A la cursa infantil solidària la recaptació de 4€ per cada inscripció serà íntegra per a Creu Roja Sabadell. En aquesta cursa com a obsequi:Als 300 primers nens inscrits se’ls premiarà amb motxilla Munich valorada en 25 a la seva botiga online, a més de la bossa del corredor de la cursa infantilEls següents inscrits tindran bossa del corredor però no motxilla.  
 15. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre, totes les dades recollides en el formulari d’inscripció així com les imatges preses a l’arribada, passaran a formar part d’un fitxer sota la responsabilitat de l’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell i degudament registrat a l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat de recollir les dades de les persones participants a les curses organitzades per l’Associació, per tal d’elaborar els llistats d’inscrits, els resultats, i elaborar els cartells de les properes edicions de la Mitja Marató, així com, notificar als inscrits les properes curses organitzades per l’Associació Sant Silvestre de Sabadell .En tot cas, poden exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a: Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell, Carrer Sentmenat 113, 08203 de Sabadell. Així mateix, el corredor inscrit dona el seu consentiment per captar imatges per a la seva posterior difusió tant als mitjans de comunicació, com en altres mitjans (webs corporatives, butlletins i revistes) de l’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell.
 16. Si teniuqualsevol dubte, comentari osuggerència, ens podeu enviar un correu a info@lanostra.cat